Blaža i Kljunovi "Za bebe Beograda"

Kampanji Beogradske Kulturne Mreže "Suveniri za BG bebi klub", koja je organizovana u okviru ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa, pridružio se i Igor Blažević, poznatiji pod umetničkim imenom Prljavi Inspektor Blaža.

Izvor: PR
Podeli

Njegov nastup sa prošlogodišnjeg Belgrade Beer Festa pojavio se nedavno kao DVD Live izdanje u produkciji Beogradske Kulturne Mreže, a počeo je da se prodaje 14. jula, kada je otvoren štand društvene kampanje "Suveniri za BG bebi klub". Na disku se nalaze snimci 17 pesama koje su Inspektor Blaža I Kljunovi izveli na glavnoj bini osmog Belgrade Beer Festa. Cena diska je 99 dinara, a sav prihod od prodaje bude poklonjen akciji Skupštine grada Beograda "Beogradski bebi klub".
Ovim povodom Blaža će se četvrtak, 4. avgusta u 19h na štandu ove društvene kampanje ispred Ušće Shopping Centra, naći u ulozi prodavca suvenira i svojih diskova, koje će tom prilikom i potpisivati.Društvenu kampanju "Suveniri za BG bebi klub" Beogradska Kulturna Mreža počela je 14.jula, u saradnji sa Skupštinom grada Beograda i Ušće Shopping Centrom.

Na štandu koji se nalazi sa leve strane glavnog ulaza u Ušde Shopping Centar prodaju se suveniri Belgrade Beer Festa: majice, kačketi, šeširi, privesci i DVD Live Prljavi Inspektor Blaža I Kljunovi "Za bebe Beograda", a sav prihod od prodaje, Beogradska Kulturna Mreža de pokloniti za akciju Skupštine grada Beograda "Beogradski bebi klub".

Muzika

Smiljka Isaković u UK Parobrod

Koncertom "Upoznajte čembalo", na kome će nastupiti čembalistkinja Smiljka LJ. Isakovich, 5. septembra u ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu, biće otvorena nova koncertna sezona te ustanove kulture.

Muzika sreda 31.08. 14:24 Komentara: 0

Kornelije Stanković dobio bistu

Bista kompozitora Kornelija Stankovića (1831-1865), rad vajara Zorana Maleša, otkrivena je 30. avgusta na uglu ulica Kornelija Stankovića i Đorđa Vajferta u Beogradu, povodom obeležavanja 180 godina od njegovog rođenja.

Muzika utorak 30.08. 15:23 Komentara: 0

Nišville “Evropsko lice Srbije”

Ovogodišnji Nišville festival, kada je reč o domaćim ali i stranim medijima – dobio je zapaženi publicitet, pa je tako pod naslovom “Nišville – Evropsko lice Srbije” objavljen tekst u poslednjem broju magazina “New Europe” koji izlazi u Briselu.

Muzika ponedeljak 29.08. 14:42 Komentara: 9

Goran Bregović u Smederevu

Ovogodišnja, 124. po redu turističko privredna manifestacija "Smederevska jesen" biće održana od 5. do 11. septembra, a završni koncert na Gradskom trgu održaće Goran Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane.

Muzika ponedeljak 29.08. 13:31 Komentara: 0
strana 1 od 67 idi na stranu