Džesi Džej:U planu akustična muzika

Engleska pevačica Džesi Džej planira da snimi album akustične muzike jer ne želi da njen drugi studijski album zvuči isto kao prvi.

Kultura

Izvor: Beta

Sreda, 29.06.2011.

16:52

Default images

Džesi Džej je objasnila i da je privlači akustična muzika.

,,Pišem o životu. Zato će sledeći album biti o životu koji vodim u poslednjih šest meseci. Imala sam sedam godina za pisanje prvog albuma i videla sam mnogo različitih stvari", rekla je pevačica.

,,Stvari se menjaju, ali je to samo dobra muzika. Ne želim da zvuči isto, volela bih da snimim akustičarski album", dodala je.

Ova britanska pop zvezda trenutno je u strahu zbog govora mržnje i konstantnih pretnji smrću koje dobija zbog spota za pesmu „Price Tag“.

,, Svašta sam videla i čula. Navodno me optužuju što sam u ovom spotu pokazala đavolski simbol 666. Ne vidim ništa loše u tome, jer ja nisam satanista“, rekla je Džesi u izjavi za lokalne tabloide.



Džesi Džej je prvi album "Who You Are" objavila u februaru ove godine. Pevačica je 25. juna prvi put nastupila na britanskom festivalu Glastonberi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: