Adele snima treći album

Popularna britanska pevačica Adele najavila je svoj treći album, koji bi trebalo da izađe u maju sledeće godine, a na albumu bi trebalo da se nađe i obrada pesme INXS ''Never Tear Us Apart''.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.05.2011.

13:18

Default images

''Imam pet spremljenih pesama'', rekla je Adele.''Jedna od pesama će biti feministička'', dodala je ona.

Adele je još izjavila kako planira da uradi obradu hit pesme INXS ''Never Tear Us Apart'', koja je njena najomiljenija pesma svih vremena.

Inače, ovu 22-godišnju pevačicu ljudi iz muzičke industrije hvale jer se njeni albumu prodaju zbog dobre muzike a ne seksipila.

''Čitava njena poruka je samo muzika, a to je jako dobra muzika'', rekao je Richard Russel iz izdavačke kuće "XL Records".''Nema ničeg drugog. Nema prodaje seksualnosti'', dodao je on.

''Adele je broj jedan. Odlična umetnica, neverovatna'', rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: