Turneja Električnog orgazma

Sastav Električni orgazam planira da održi u novembru velike koncerte u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani na turneji povodom aktuelnog albuma "To što vidiš to i jeste" (2010).

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2011.

12:40

Default images

Beograđani su turneju počeli 27. maja u prostoru "Spaladium andergraund" u Splitu, a za sada slede nastupi 10. juna u zagrebačkom klubu "Močvara" u okviru "Mars festivala", 24. juna u Banjaluci i 25. juna na "Colapis Rock Festu“ u Kamanju kod Karlovca.

Električni orgazam je album "To što vidiš to i jeste" objavio krajem prošle godine, a tada je frontmen Srđan Gojković-Gile rekao agenciji Beta da je namera benda da seriju koncerata počne tek posle nekoliko meseci kada nove pesme "ljudi malo svare, preslušaju i nauče".

Bend je sa albuma izdvojio radijski singl "Ti to možeš", a prethodili su jesenas "Nemaš nikom ništa da daš" i zimus "Mister ministar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: