Simple Minds na Beer Festu

Popularni škotski sastav Simple Minds nastupiće na ovogodišnjem Beer Festu 18. avgusta u okviru svoje evropske turneje, saopštio je organizator Beogradska kulturna Mreža.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 24.05.2011.

12:53

Default images

Bend Simple minds karijeru je počeo krajem sedamdesetih, a proslavio se osamdesetih godina 20. veka albumima "Empires and Dance", "Sons and Fascination", "New Gold Dream", "Sparkle in the Rain", kao i hit singlom “Don’t you forget about me”.

“Škotski muzičari predvođeni pevačem Džimom Kerom, poznati su po tome što na živim nastupima uvek prave sjajnu atmosferu, pa smo sigurni da će tako biti i na Beer Festu, gde ih očekuje nastup pred 150 hiljada ljudi”,
piše u saopštenju organizatora.

Deveti Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 17. do 21. avgusta 2011. godine uz podršku Skupštine grada Beograda, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, Turističke organizacije Beograda i Turističke organizacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: