Naučite decu koncertnom bontonu

Mala škola bontona za decu na temu "Kako se sluša koncert" biće održana 30. aprila u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu, kao deo akcije "Beogradizacija Beograda".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.04.2011.

13:04

Default images

Voditelj programa Miloš Milovanović dočekivaće decu ispred Kolarca i uvoditi ih u holove i garderobe, izvodiće ih na binu gde je u toku priprema generalne probe, upoznati ih s instrumentima na sceni, a
potom zajedno s njima pratiti generalnu probu koncerta.

Cilj projekta jeste da, kako su naveli organizatori, kod najmlađih sugrađana razvije kulturu slušanja i posećivanja koncerata bez obzira na muzičko obrazovanje.

Edukativni program će biti održan u terminu od 10.30 do 11.15 časova u Kolarčevoj zadužbini.

"Beogradizacija Beograda" obuhvata i druge programe, kao što je vožnja muzičkim tramvajem na liniji 7, koja subotom saobraća od 11 časova, uz besplatno piće i bez naplate karata, ili izložba posvećena 50. godišnjici beogradskog amaterskog pozorišta "Dadov" u Beovozu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: