U subotu je "Dan prodavnica ploča"

Međunarodni Dan prodavnica ploča, kao i svake godine, proslavlja se treće subote u aprilu. Ove godine, prodavnica ploča "Pinball Wizard Records", imaće zadovoljstvo da drugi put za redom proslavlja ovaj praznik, i to u subotu 16. aprila.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.04.2011.

11:57

Default images

Kao što običaj nalaže, na ovaj dan - Record Store Day - mnogobrojne muzičke prodavnice širom sveta organizuju raznovrsna dešavanja. "Pinball Wizard Records" će ovaj dan proslaviti uz nastup benda Nežni Dalibor i specijalno izdanje Pesničenja.



Program počinje u 15h promocijom zbirke pesama o rokenrolu mnogobrojnih autora, koja je objavljena udruženim snagama Pesničenja i Pinball Wizard Recordsa. U 16h sledi koncert Nežnog Dalibora, benda u naletu snage koji je nedavno izdao svoj drugi studijski album "Normalan život". Podršku ovoj manifestaciji pružiće Indie-go Pub Brod.

Prodavnica "Pinbal Wizard Records" nalazi se u TC Eurocentar u Makedonskoj 30, lokal #15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: