Električni orgazam svira u Zagrebu

Beogradski rok sastav „Električni orgazam“ nastupiće 6. aprila u zagrebačkom klubu „Tvornica kulture“, u okviru festivala „Tuborg Eargazam“, koji se iste večeri održava u četiri koncertna prostora u Zagrebu.

Kultura

Izvor: Beta

Četvrtak, 31.03.2011.

17:38

Default images

„’Tvornica kulture’ će vrata otvoriti za legende, a ’Tuborg Eargazam’ će do vrhunca dovesti ’Električni orgazam’. Već smo zaboravili kada su poslednji put svirali u Zagrebu, a (novi) album ’To što vidiš to i jeste’ potvrđuje večitu mladost rokenrola“, kaže se u najavi festivala.

Osim beogradskih rokera, iste večeri u maloj dvorani Doma sportova sviraće hrvatski sastavi „Jinx“, „Let 3“, „Quasarr“ i „Lolobrigida“.

Organizatori festivala, „Dallas Records“, „Tuborg“ i koncertna agencija „Mars“, najavili su događaj kao koncertnu noć koja će objediniti četiri lokacije i sedam izvođača. Još uvek nisu saopšteni prostori u kojima će svirati bend „Diskurz“ i reper Kandžija.

Album „To što vidiš to i jeste“ objavljen je u spetembru prošle godine, u saradnji sa MTS-om i Domom Omladine Beograde. Album je u decembru objavljen i u Hrvatskoj, pod okriljem izdavačke kuće „Dallas Records“.

Intervju sa frontmenom grupe „Električni orgazam“, Srđanom Gojkovićem Giletom, možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: