Veliki Prezir: Nova pesma i koncert

Uoči koncerta u Domu omladine 12. marta, sastav Veliki prezir preko B92.fm poklanja svoju novu pesmu pod imenom "To".

Podeli

Posle odlično ocenjenog albuma "Nikadjekraj" u izdanju B92 iz 2009. godine, i serije sjajnih koncertnih nastupa koji su ga pratili, Veliki prezir se definitivno etablirao kao jedan od najkvalitetnijih domaćih rok sastava.

Nova pesma "To", već poznata posetiocima njihovih koncerata, možda je i najzrelije pojedinačno studijsko ostvarenje grupe, koje otvara put ka narednom, željno očekivanom albumu.

Slušaoci Radija B92 moći će tokom ove nedelje u emisijama "Supernova" i "Neviđeno" da osvoje poklon-ulaznice za koncert u Domu omladine, a svi koji iz bilo kog razloga ne budu u mogućnosti da prisustvuju ovom događaju, mogu da očekuju prijatno iznenađenje te subotnje večeri...

Muzika

Drezdenska filharmonija u Beogradu

Drezdenska filharmonija sa violoncčelistom Danđulom Išizakom i violinistkinjom Vivijanom Hagner, nastupiće 12. aprila u Velikoj dvorani Sava centra u Beogradu, pod vođstvom dirigenta Džona Akselroda.

Muzika četvrtak 31.03. 22:21 Komentara: 2

Rokeri sviraju za Kraljevo

Van Gogh“, „Atomsko sklonište“ i Dado Topić samo su neki od muzičara koji će nastupiti 24. i 25. juna na humanitarnom rok festivalu „Hepicentar“ u Kraljevu, a sakupljeni prilog biće namenjen sanaciji posledica zemljotresa u tom gradu.

Muzika četvrtak 31.03. 18:32 Komentara: 7

Čang postala donator filharmonije

Violinistkinja Sara Čang upisala se na listu donatora Fondacije Beogradske filharmonije Zubin Mehta donirajući honorar od majstorskog kursa održanog u Novom Sadu i Nišu, saopštila je danas Beogradska filharmonija.

Muzika četvrtak 31.03. 17:57 Komentara: 0

Električni orgazam svira u Zagrebu

Beogradski rok sastav „Električni orgazam“ nastupiće 6. aprila u zagrebačkom klubu „Tvornica kulture“, u okviru festivala „Tuborg Eargazam“, koji se iste večeri održava u četiri koncertna prostora u Zagrebu.

Muzika četvrtak 31.03. 17:38 Komentara: 0

Veče ciganskih pesama u Sava centru

Koncert „Biseri ciganske muzike“ na kome će uz Mađarski nacionalni ciganski orkestar nastupiti primadona Jadranka Jovanović, biće održan 8. aprila u Velikoj dvorani Sava centra u Beogradu sa početkom u 20h.

Muzika četvrtak 31.03. 16:14 Komentara: 0
strana 1 od 54 idi na stranu