Gregorian: Znamo Beograd i Srbiju

Nemačko-engleska grupa Gregorian, koja će održati koncert u beogradskom Sava centru 10. marta u 20.30h, u sklopu svetske turneje “The dark side of ther chant tour 2011“ u četvrtak 24. februara je održala koncert pred rasprodatom bečkom halom “Štadthale“.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2011.

15:55

Default images

Karte za ovaj koncert u Beču rasprodate su tri nedelje pred nastup. Više od dve hiljade posetilaca slušalo mešavinu gregorijanskih korala s pop-rokom, a u Srbiji če bend Gregorian svirati po prvi put.

„Uzbuđeni smo što ćemo tamo nastupati, kao što smo uzbuđeni kada negde nastupamo po prvi put. U Beogradu očekujem isto što i na svakom koncertu. Od sebe dajemo maksimum. Nadam se da ćemo se svi dobro zabaviti i da će publika biti zadovoljna posle koncerta. Tada smo i mi srećni.“, kazu iz benda. A na pitanje da li su čuli za Beograd i Srbiju, odgovorili su: “Da, znamo ponešto o Beogradu i Srbiji.“

Na njihovom repertoaru se nalaze hitovi poznatih muzičkih imena kao što su U2, Depeche Mode, Guns'N'Roses, Metallica, Coldplay i mnogi drugi.

Ono što pripremamo ne bismo nazvali samo koncertom, to je više šou. Biće to prava muzička poslastica koja će uz mističnu atmosferu publici predstaviti i raskošni spektakl sa posebnim efektima i brojnim iznenađenjima, koje publika u Srbiji sigurno još nije imala prilike da vidi!“ tvrde članovi grupe.

Pre koncerta u Beogradu, Gregorian će održati i koncert u Zagrebu 9. marta. U Hrvatskoj su već nastupali 2009. i 2010., a ulaznice za koncerte u Zadru, Dubrovniku, Puli i Zagrebu rasprodate neverovatnom brzinom, pa su mnogi njihovi obožavaoci ostali ispred sala.

Na ovoj turneji pod nazivom “The dark side of ther chant tour 2011“, koju su započeli 2009. godine, promovisaće album "Masters Of Chant Vol. VII" na kome se nalaze obrade hitova Guns 'n' Roses, grupe U2, grupe ABBA, Depeche Mode, Led Zeppelin , kao i najnoviji album “The dark side of ther chant koji se pojavio krajem 2010.

Ulaznice za beogradski koncert su u prodaji i mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra i Bilet centra, i to po cenama od 1.900, 2.500 i 2.900 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: