"Supernatural" u Botaničkoj bašti

Tradicionalni ekološki orijentisani festival "Supernatural", biće prvi put održan u Botaničkoj bašti, umesto u Koštunjaku, 23. aprila.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2011.

14:33

Default images

Ovaj festival posvećen Danu planete Zemlje predstaviće mnogo noviteta uz osnovnu ideji, očuvanju životne sredine.

„Posetioci će moći da uživaju u prirodi, organskoj hrani, zabavnim radionicama, zanimljivim predavanjima, dobrom druženju i laganoj muzici", navodi se u saopštenju.

Akcenat ovogodišnjeg „Supernatural“ festivala biće stavljen na eko sajam vodećih organizacija iz oblasti zaštite životne sredine i seminarima vodećih domaćih i stranih eksperata iz oblasti reciklaže, organske poljoprivrede i čistih izvora energije.

"I ove godine će program festivala imati dva dela, prepodnevni za decu i poslepodnevni za odrasle. Uključivaće, kao i uvek, osim muzičkog programa i edukativne aktivnosti, a ovog aprila to će biti eko sajam i radionice, seminari, organska pijaca", piše u saopštenju.

Festival "Supernatural" osnovao je istoimeni pokret pre četiri godine sa ciljem da kroz ekološke radionice, muziku i boravak u prirodi podigne ekološku svest mladih ljudi u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: