Nina i "Čaroban" na Evrosongu!

Mlada pevačica Danica Radojčić Nina sa pesmom "Čaroban", čiji je autor Kristina Kovač, pobedila je na izboru nacionalnog predstavnika na Evrosongu u direktnom prenosu emisije "Pesma za Evropu" na RTS-u.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 26.02.2011.

22:55

Default images

Pobednička pesma osvojila je 14.900 glasova. Pesma "Idemo dalje" koju je komponovala i izvela Aleksandra Kovač osvojila je 5.994 glasa, dok je kompozicija Kornelija Kovača "Ring ring ring", u izvođenju grupe "Breeze", osvojila 4.049 glasova.

Gledaoci su mogli da čuju o hitove trija Kovač koje su izvodili Nina Badrić, Dado Topić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Karolina Gočeva, "Peti element", Boris Novković, "Zemlja gruva", Tanja Banjananin, glumci Milan Kalinić, Nikola Bulatović i Mina Lazarević. Sve numere izvodile su se uživo, uz pratnju studijskog benda i gudačkog ansambla RTS-a.

Pobednička pesma, koju su gledaoci izabrali SMS glasanjem, predstavljaće Srbiju na 56. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", koje će se održati od 10. do 14. maja u Diseldorfu, a srpska predstavnica nastupiće 10. maja u prvom polufinalu ovog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: