Carla Bruni snima novi album

Prva dama Francuske, Carla Bruni Sarkozy, završila je rad na tekstu svojih novih pesama i "planira uskoro da uđe u studio i snimi album", piše pariski "Figaro".

Podeli

Realizacija njenog četvrtog albuma, drugog od kada se udala za francuskog predsednika 2008, biće poverena njenom dugogodišnjem prijatelju, kanadskom producentu Danielu Lanoisu, koji je radio za U2, Boba Dylana i Neila Younga.

Kako piše "Figaro", bivša manekenka namerava da svoj novi album, koji će izaći na jesen, snimi u Los Anđelesu.

Njen prvi album, "Quelqu'un m'a dit", objavljen krajem 2002. godine, postigao je veliki uspeh kod kritičara i publike, sa dva miliona primeraka prodatih u svetu, dok su druga dva imala slabiji uspeh.

Muzika

Gregorian: Znamo Beograd i Srbiju

Nemačko-engleska grupa Gregorian, koja će održati koncert u beogradskom Sava centru 10. marta u 20.30h, u sklopu svetske turneje “The dark side of ther chant tour 2011“ u četvrtak 24. februara je održala koncert pred rasprodatom bečkom halom “Štadthale“.

Muzika ponedeljak 28.02. 15:55 Komentara: 0

Orthodox Celts ponovo u DOB-u

Popularna beogradska grupa Orthodox Celts, koja već 19 godina tradicionalno obeležava Dan Svetog Patrika u Beogradu, održaće 17. marta u 21.00 sat koncert u Domu omladine Beograda.

Muzika ponedeljak 28.02. 14:43 Komentara: 0

Mladen Juričić gost Divljanu

Bivši gitarista bendova Film, Vještice i Le Cinema, Mladen Juričić, poznat i kao Maks Vilson, nastupiće kao gost na koncertu Vlade Divljana sa svojim novim sastavom Ljetno kino iz Postira na Braču.

Muzika ponedeljak 28.02. 14:16 Komentara: 0

Vanesa Mej, rokenrol i Bah u Areni

Slavna violinistkinja Vanesa Mej, koja osvaja publiku širom sveta izvodjenjem jedinstvenog i zanimljivog spoja klasike i rok muzike, nastupila je u Beogradskoj areni u pratnji svog rok benda i srpskih gudača iz orkestra "Metamorfozis".

Muzika ponedeljak 28.02. 01:22 Komentara: 2

Vanesa Mej večeras u Areni

Violinistkinja Vanesa Mej, nekada poznata kao "čudo od deteta", a sada afirmisana umetnica, koja pleni svojom pojavom i izvođenjem jedinstvenog spoja klasike i elektronske muzike, održaće večeras od 20h koncert u Beogradskoj areni.

Muzika nedelja 27.02. 10:30 Komentara: 1

Nina i "Čaroban" na Evrosongu!

Mlada pevačica Danica Radojčić Nina sa pesmom "Čaroban", čiji je autor Kristina Kovač, pobedila je na izboru nacionalnog predstavnika na Evrosongu u direktnom prenosu emisije "Pesma za Evropu" na RTS-u.

Muzika subota 26.02. 22:55 Komentara: 118
strana 1 od 50 idi na stranu