Loren Garnije na Kalemegdanu

U okviru Kozmik specijala na Kalemegdanu će 30. juna nastupiti Loren Garnije (Laurent Garnier) uz podršku Bože Podunavca, Gordana Paunovića i Vlade Janjića.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 15.06.2007.

16:05

Default images


Živi nastup Garnijea će se održati u subotu, 30. juna, u rovu kod Despot kapije na Kalemegdanskoj tvrđavi. 

Garnije važi za najvećeg svetskog di džeja, i poznat je po sjajnim koncertnim nastupima.

Nakon odličnih komentara sa letnje turneje u 2006. godini, na kojoj je nastupao zajedno sa Buge Veseltoftom (Bugge Wesseltoftom), Garnije se i ove godine vratio koncertnim nastupima okupivši grupu od nekoliko audio i vizuelnih umetnika koji zajedno sviraju odabrane kompozicije iz njegove bogate producentske laboratorije.

On na tim nastupima radi na ritam mašinama, Filip Nado (Philippe Nadaud) je saksofonista, Bemnžamen Riper (Benjamin Rippert) klavijaturista, a čitav tim potpomaže vizuelni performans "Le Projectioniste".

Pretprodaja ograničenog broja karata počinje 14. juna po ceni od 1000 dinara. Karte se mogu nabaviti u Bilet servisu, na prodajnim mestima IPS širom Srbije i preko "Ticketline".

Napomena: U slučaju lošeg vremena događaj će biti održan u prostoru EXPO XXI na Novom Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: