Lira Vega u bašti KC Grada

Lira Vega big bend nastupiće 16. avgusta u bašti Kulturnog centra Grad. Bend će nastupiti u sastavu: Vladimir Đorđević, Zoja Borovčanin, Dušan Petrović i Dejan Vučetić Vuča.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.08.2019.

11:37

Lira Vega u bašti KC Grada
Foto: Printscreen YouTube/lira vega

Biće ovo akustično izvođenje pesama sa prva tri albuma benda kao i premijera nekoliko novih pesama sa albuma u nastajanju, koji nosi radni naziv "Posledice rada".

Lira Vega je beogradski bend koji čine Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin.

Bend ima tri objavljena albuma i mnoštvo nastupa u Srbiji, regionu i Evropi, kao i nekoliko lokalno i regionalno relevantnih nagrada.

Muzika je stalna tema, nemir i podsticaj. Koncertno aktivni, stalno u potrazi za zvukom, Lira Vega orbitira na beogradskoj sceni preko 20 godina. Iako se bazično svrstava u rok muziku, zvuk benda je začinjen mnogobrojnim uticajima, a među slojevima se čuje sve od Aerosmita do Slaja Stona.

Ono što je konstanta vezana za zvuk benda Lira Vega je "modernost" - pa tako bend uvek uspeva da bude jednom nogom u svemiru.

Cena ulaznica za koncert iznosiće 500 dinara, a mogu se kupiti na ulazu od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: