Besplatna foto radionica Green festa

Svi mladi i kreativni ljudi koje zanima fotografija, imaju priliku da se prijave za besplatnu fotografsku radionicu, koja će se održati u okviru Međunarodnog festivala zelene kulture od 13. do 15. novembra u Domu omladine Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.10.2013.

10:59

Default images

Prijave za foto radionicu, koje sadrže ime i prezime, kontakt telefon, i fotografiju prirode potrebno je poslati putem e-maila na adresu: office@greenfest.rs sa naslovom FOTO RADIONICA, najkasnije do 07.11.2013. Broj učesnika je ograničen.

Radionica će se baviti režijom u fotografiji kroz formu foto eseja na temu životne sredine. Izabrani učesnici će kroz rad učiti tehnike kadriranja, korišćenje svetla i foto aparata, imaće priliku da osmisle i realizuju foto esej, pojedinačno ili u timu. Najbolji radovi biće izloženi trećeg dana (15.11.) u okviru izložbenog dela Festivala.

“Green fest” je manifestacija koja kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijativa, kreativnih radionica, debata, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu.

Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: