"Novi zid" od večeras u galeriji G12 HUB

Izložba „Novi zid“, 10 nagrađenih rešenja konkursa Galerije 12 HUB i Raiffeisen banke, biće otvorena večeras u 20h u galerija 12 Hub u Karađorđevoj 59.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.10.2013.

11:25

Default images

Galerija 12 HUB i Raiffeisen banka su u okviru partnerstva za 2013. godinu organizovali nagradni konkurs za izradu kreativnog rešenja murala/instalacije za zidnu površinu u novoj upravnoj zgradi banke na Novom Beogradu. Cilj ovog konkursa je bio afirmacija potencijala mladih kreativaca i umetnika, kao i osnaživanje aktivne saradnje studentske populacije sa poslovnim sektorom. Radovi koji će biti prikazani na izložbi predstavljaju rezultat mentorskih radionica koje je sa izabranim autorima vodio stručni tim Galerije 12 HUB.

Autori: Marko Aćimović, Nikola Bartulac, Lidija Delić, Ivona Ivanović, Miloš Kostić i Maja Morošan, Dušan Marino i Ivana Mandić, Nemanja Nikolić, Petar Opačić i Sanja Stojković, Aleksandra Petrović i Bogdan Dobrota, Maja Papić i Marko Vučić.

U okviru otvaranja izložbe „Novi zid“ biće održana i ceremonija dodele nagrada svim izabranim autorima kao i proglašenje glavne nagrade za najbolje rešenje konkursa koje će i biti realizovano na zidu u novoj upravnoj zgradi Raiffeisen banke na Novom Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: