BDW 2013 - od 6. do 8. juna

Tradicionalna osma konferencija BDW 2013 održaće se od 6. do 8. juna u Beogradu. Na konferenciji će se predstaviti najinovativniji pojedinci koji su obeležili 2012. godinu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 17.05.2013.

10:22

Default images

Belgrade Design Week i B92 podelili su četiri ulaznice za tradicionalna osmu konferencija BDW 2013. Srećni dobitnici obavešteni su kada i gde mogu da podignu svoje ulaznice.

Jovan Jelovac, selektor i osnivač festivala, izdvaja predavanja koja ne bi trebalo da propustite.

AKQA, VELIKA BRITANIJA
Petak 07. jun

BDW vam predstavlja digitalne velikane, kreatore čuvenih interaktivnih kampanja za Fiat, Nike i Xbox! Prvi put u Srbiji na BDW konferenciji naučite nešto više o definisanju kristalno čistih digitalnih marketinških strategija pomoću višekanalnog marketinga kroz virtuelni i stvarni svet. “Dobro je biti prvi. Bolje je biti dobar. Najbolje je biti i jedno i drugo”. Ova deviza digitalne agencije AKQA se pokazala kao dobitna kombinacija. Saznajte više o osmišljavanju kampanja poznatih u celom svetu za koje je agencija osvojila mnoštvo međunarodnih priznanja. Agencija ima ulogu svetskog lidera digitalnih agencija zahvaljujući inovativnom i kreativnom radu o kome tradicionalne reklamne agencije mogu samo da sanjaju.

TBWA LONDON / PAUL BELFORD, VELIKA BRITANIJA
Petak 07. jun

Kako osmisliti najbolju reklamnu kampanju? Na konferenciji BDW 2013 ćete imati jedinstvenu priliku da učite od marketinških agencija koje spadaju u 10 vodećih u svetu! Čuveni stručnjak za reklame i umetnički direktor agencije TBWA\London Paul Belford će obelodaniti detalje kampanja za časopis The Economist, Adidas, McDonald’s, Pepsi i mnoge druge nagrađivane predstavnike naše popularne kulture! Otkrijte zašto je magazin Fast Company proglasio TBWA za 24. na listi 50 najinovativnijih svetskih kompanija i zašto ih tretira kao potpune zvezde inovacija.
VIRGILIO FERNANDEZ, CENTRO STILE FIAT
Subota 8. jun

Virgilio Fernandez, jedan od glavnih dizajnera u CENTRO STILE FIAT, održaće predavanje na BDW konferenciji! Zahvaljujući novom FIAT-u 500 L, Srbija, kao zemlja u kojoj se proizvodi, polako postaje poznata širom sveta po sasvim novim ključnim rečima kao što su inovacija, dizajn, kvalitet i visoki proizvodni standardi u Kragujevcu, koje ujedno podstiču i razvoj celokupne domaće privrede. Svi pričaju o FIAT-u 500 L, ali još niko nije predstavio autore njegovog dizajna. Saznajte kako je legendarni CENTRO STILE iz Torina stvorio verovatno najkvalitetniji automobil u istoriji FIAT-a, a svakako najznačajniji srpski industrijski proizvod 21. veka.

DAAN ROOSEGAARDE, HOLANDIJA
Četvrtak, 6. jun

Da li ste znali da putevi mogu da razmišljaju zajedno sa vozačima i automobilima? U Holandiji se već grade novi putevi koji su potpuno samoodrživi, bezbedni i intuitivni. “Pametni autoputevi” Daana Roosegaarda predstavljaju novi interaktivni koncept. Putevi se uz korišćenje interaktivnog svetla, pametne energije i saobraćajne signalizacije prilagođavaju specifičnim situacijama u saobraćaju. Daan Roosegaard će vas provesti kroz budućnost auto-transporta u ovom veoma važnom trenutku za Srbiju, koja konačno treba da uhvati korak sa planovima za izgradnju ključnih evropskih autoputeva kroz našu zemlju, i takođe prikazati sve ostale aspekte svog nagrađenog inovativnog opusa.

Još samo par dana za kupovinu ulaznica po povoljnijoj ceni za najbolju BFW konferenciju ikada! ograničeni broj "early bird" ulaznica po ceni od samo 149 evra za kupovinu do 19. maja (redovna cena 229 evra).

BDW konferencija “inovacija2” od 6. do 8. juna 2013. u Beogradu. Rezervišite ulaznice na sajtu www.belgradedesignweek.com/tickets

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: