Glasajte u finalu DT3R konkursa

Dechkotzar (DTZR ili DT3R) konkurs za dizajn novih majica stigao je do svoje finalne faze. Braća Burazeri izabrali su osam "kandidata", a sada se od vas očekuje da izaberete dizajn koji vam se najviše dopada.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2013.

17:10

Default images

"Pre svega, zahvaljujemo se svima koji su učestvovali na konkursu. Stigla je gomila dobrih radova, a ovo je najboljih 8! Ostavljeni su na milost i nemilost FB fanova. Mi smo pre svega ocenjivali originalnost i kvalitetan dizajn, ali i mogućnost primene rešenja u štampi na tekstilu. Vi glasajte za najbolji dizajn, a ne samo za svoje drugare! Dva rešenja ćemo štampati na muškim, a jedno na ženskim majicama! Ostatak kolekcije stiže uskoro!", kaže se u pozivu koji su uputili fanovima tvorci popularnog brenda.

Za svoj omiljeni dizajn u DT3R finalu možete da glasate na FB stranici Braće Burazera.

Brend majica Dechkotzar postoji još od 2001. godine. Nikola i Nenad Radojčić, Braća Burazeri, su autori većeg broja printova. Međutim, poslednje tri kolekcije nose potpise prijatelja i saradnika, mladih dizajnera kako iz Srbije tako i iz regiona. Sa idejom je da se kroz majice promoviše dobar dizajn, talenat i znanje, Dechkotzar brend se godinama razvija, raste i širi među mladima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: