Otvoreno "12 ekoloških zapovesti"

Izložba ilustracija "12 ekoloških zapovesti", autora Slavimira Stojanovića, otvorena je večeras u galeriji Komercijalne banke, u centru Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 27.11.2012.

20:36

Default images

Ekološke ilustracije predstavljene su povodom 18 godina od početka projekta "12 ekoloških zapovesti" čiji je cilj edukacija i podizanje svesti o značaju životne sredine. Povodom 18 godina od početka tog projekta večeras je pokrenut i novi đuz pomoć kojeg će građani moći da se informišu o ekološkim temama.
Foto: Tanjug
Gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan rekao je novinarima pre otvaranja izložbe da "ekološke zapovesti svi treba da poštuju, jer je to najbolji način da se sačuva planeta". On je istakao da je odgovornost na svima, kao i da nema izgovora za neodgovorno ponašanje prema prirodi. Posetioci će izložbu moći da vide do 20. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: