Izložba "Made in France" u Beogradu

Izložba "Made in France", na kojoj će biti predstavljene dokumentarne fotografije znamenitih ličnosti koji su svojim radom i delom doprineli razvoju kulture Francuske, biće otvorena 26. marta u Foajeu Novobeogradske kulturne mreže (Jurija Gagarina 221).

Kultura

Izvor: Beta

Petak, 25.03.2011.

16:36

Default images

Na izložbi će biti predstavljene fotografije znamenitih slikara, vajara, fotografa, arhitekata, glumaca, muzičara, pisaca, teoretičara, filozofa koji su uticali na francusku kulturu.

Autor postavke je mladi fotograf Branislav Stanković, koji će na otvaranju predstaviti i nekoliko svojih fotografija velikog formata.

Izložba će biti otvorena u okviru manifestacije"Dani Francuske" koju organizuje Novobeogradska kulturna mreža, a u okviru koje će 26. i 27. marta biti organizovane dečije radionice, časovi francuskog jezika, koncerti francuske muzike, projekcije filmova, kao i promocija francuske kuhinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: