Čuveni glumac slučajno obrijao glavu zbog uloge: "Ne možete da radite sa ovim" VIDEO

Džejms Mekavoj je otkrio da je slučajno obrijao glavu pre snimanja filma X-Men: Days of Future Past, u kojem je igrao Čarlsa Zavijera, piše Comic Book.

Kultura

Izvor: index.hr

Nedelja, 04.06.2023.

10:07

Čuveni glumac slučajno obrijao glavu zbog uloge:
Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U pauzi između snimanja filmova o mutantima, glumac je pomislio da je trebalo da obrije glavu jer je lik Čarlsa Zavijea poznat po tome što je ćelav.

Ovo je navelo Mekavoja da uzme makaze pre nego što je video scenario. Kada je saznao da će film sadržati elemente putovanja kroz vreme, odlučio je da nosi ekstenzije za kosu koje podsećaju na frizure iz sedamdesetih kako bi bolje predstavio taj period.

"Tokom priprema za X-Men: Days of Future Past, pomislio sam: 'Ovaj put moram da obrijem glavu, to je to“, objasnio je glumac. "U početku su mi rekli, 'snaći ćemo se sada sa frizurom koju imate', ali sam im rekao: "Ne možete da radite sa ovim".

Mekavoj je poslednji put igrao sa Čarlsom Zavijerom u Mračnom feniksu 2019. Glumac je izjavio da bi voleo da ponovo igra, ali samo da je to dobar scenario.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: