Bez njega ne mogu da nastave: Džoni Dep odbio 20 miliona dolara za povratak u Pirate sa Kariba

Brojni obožavatelji bi voleli da vide njega ponovo u ulozi Džeka Speroua, međutim, kako navode strani mediji, on više ne želi da sarađuje sa Diznijem.

Kultura

Izvor: index.hr

Petak, 09.06.2023.

08:19

Bez njega ne mogu da nastave: Džoni Dep odbio 20 miliona dolara za povratak u Pirate sa Kariba
Foto: Profimedia

Džoni Dep ne želi da nastavi snimanje franšize Pirati sa Kariba uprkos brojnim spekulacijama. Kako se navodi, glumac je ljut na Dizni zbog toga što su prekinuli saradnju sa njim nakon što ga je bivša supruga Amber Herd optužila za zlostavljanje.

Njemu je za povratak u ulogu nuđeno 20 miliona, ali njegov prijatelj je rekao da ga ta uloga više ni najmanje ne zanima jer su ga odbacili dok je Amber lagala. Podsetimo, producent Džeri Brukhajmer je rekao kako rade na tome da vrate Depa na snimanje filma, s obzirom na to da je sve bilo na čekanju tokom njegovog suđenja.

Bez njegovog lika je nemoguće završiti šesti deo, pa je sada dalje snimanje jako neizvesno s obzirom da je Depova odluka konačna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: