Rajan Gosling o komentarima da je prestar za Kena: "Ako ne žele da se igraju sa mojim..." VIDEO

U nedavnom intervjuu za magazin GK, Rajan Gosling se osvrnuo na komentare hejtera koji misle da je prestar za ulogu Kena u filmu Barbi.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 05.06.2023.

08:17

Rajan Gosling o komentarima da je prestar za Kena:
Foto: Profimedia

"Rekao bih, znate, ako se ljudi ne žele igrati sa mojim Kenom, postoji mnogo drugih Kenova sa kojima se možete igrati", kratko je izjavio 42-godišnji glumac, dodajući kako je njegov lik potpuno nevažan pored Barbi (Margot Robi). "Kenov posao je plaža. Već 60 godina njegov posao je plaža. Šta to uopšte znači, je*ote?" izjavio je.

Goslingu je cela stvar prilično smešna, pošto niko ranije nije mnogo razmišljao o Kenu.

"Nikad te nije bilo briga. Barbi se nikada nije petljala sa Kenom. To je poenta. Da ti je ikada stalo do Kena, znao bi da niko ne brine o Kenu. Dakle, tvoje licemerje je razotkriveno. Zato se njegova priča mora ispričati", našalio se glumac. .

Podsetimo, posle objavljenih trejlera, Gosling se našao na meti pripadnika generacije Z koji tvrde da je prestar za ulogu i da "liči na dedu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: