U izradi peti nastavak Džona Vika, fanovi razočarani: "Treba znati kada odustati" VIDEO

Iako se najnoviji nastavak filma o Džonu Viku pojavio na filmskim platnima u martu, još jedan deo špijunske franšize već je u razvoju.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 01.06.2023.

20:16

U izradi peti nastavak Džona Vika, fanovi razočarani:
Foto: Profimedia

S obzirom na to da je kraj četvrtog nastavka naizgled završio franšizu i okončao nagađanja obožavatelja, ova vest je mnoge zbunila. Naime, Džon Vik umro je tokom neverovatne finalne borbe. U poslednjoj sceni filma čak vidimo kako njegov voljeni pas prisustvuje sahrani vlasnika.

Međutim, reditelj Čad Stahelski priznao je da nije bio siguran u tako brutalan kraj pa je čak i testirao alternative među publikom pre nego što je objavio film. A sada, iako se činilo da je Vikova sudbina zapečaćena, saznajemo da je peti nastavak u razvoju.

"Osim što radimo na seriji The Continental, dugoočekivanom spin offu Džona Vika, službeno je da razvijamo Džonas Vika 5", izjavio je predsednik Motion Picture Group Džo Drejk

Mnogi su na tu vest loše reagovali i svoje nezadovoljstvo iskazali na Tviteru.

"Nema potrebe za Dćonom Vikom 5. Ponekad jednostavno treba znati odustati dok ste u prednosti",

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: