Druga sezona serije Last Of Us stiže 2025. godine, ili ipak ne?

The Last Of Us bila je jedna od popularnijih HBO-ovih serija svih vremena i razumljivo je da fanovi nestrpljivo iščekuju dolazak druge sezone.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 01.06.2023.

19:41

Druga sezona serije Last Of Us stiže 2025. godine, ili ipak ne?
Foto: Profimedia, Landmark Media

Nije poznato šta će se dogoditi, ali šefica HBO-a Frančeska Orsi izjavila je da je plan, pre nego što je započeo štrajk scenarista, bio da se nastavak serije prema video-igri pojavi tokom 2025. godine.

Za Deadline je izjavila da je još uvek prerano govoriti o tome kako će se štrajk odraziti na novu sezonu, ali i da je ideja bila da se druga sezona pojavi nekad u 2025. U intervjuu je vrlo kratko komentarisala da će nova sezona dodati gomilu novih likova.

Inače, druga sezona trebala bi pratiti barem jedan deo vrlo opsežne priče igre The Last of Us Part II, a jedan od centralnih likova je i Abi. Osim toga, potvrdila je i da se druga sezona snima u Vankuveru, a ne Kalgariju kao u prvoj sezoni.

"Sve što mogu reći je da Krejg Mazin i Nil Drukman još uvek pokušavaju da otkriju kako će završiti seriju. Nemamo garancije da ćemo imati treću sezonu, ali znam da oni imaju viziju toga kako bi treća sezona trebala da izgleda. Hoće li raditi više od toga, još uvek ne znam", izjavila je Orsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: