Samanta se vraća u "Seks i grad": Fanovi u šoku

Glumica Kim Katral vraća se u kultnu seriju "Seks i grad", odnosno u HBO-ovom nastavku će ponovo tumačiti ulogu Samante Džouns.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 01.06.2023.

08:47

Samanta se vraća u
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kako prenose mediji, Katral će se pojaviti u jednoj sceni u poslednjoj epizodi druge sezone.

Prema nekim navodima, ona u toj sceni razgovara telefonom sa Keri Bredšou (Keri Bredšo).

Ali to nije jedini "povratak". Naime, u seriju se vratila i kostimografkinja Patriša Fild samo da bi bila angažovana oko Samantinog izgleda.

Inače, ta scena je snimljena 22. marta, i to bez bilo kakve interakcije sa glavnim glumicama, kao i sa režiserom Majklom Patrikom Kingom.

Podsećanja radi, ona je u 2019. godine u intervjuu za "Gardijen" rekla da ne želi "ni sat vremena da bude u situaciju u kojoj joj nije prijatno", a mnogi su to povezali sa njenom odlukom da ne razgovara sa glavnim glumicama u toj seriji.

Katral i njene koleginice su svađi već godinama, te su mnogi bili iznenađeni što je odlučila da se vrati u seriju. Podsećanja radi, Katral je tražila veću platu kada je saznala koliko je plaćena Sara Džesika Parker, prenosi "Elle".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: