Srpski glumci igraju u drugoj sezoni tv serije američke serija "The Ark"

Najnovija originalna američka hit serija kanala SCIFI “The Ark”, snimljena i producirana u Srbiji, obnovljena je za drugu sezonu, saopštili su producenti. “Ne možemo biti više uzbuđeni što ćemo se vratiti u svemir sa posadom Arka

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 26.05.2023.

19:49

Srpski glumci igraju u drugoj sezoni tv serije američke serija
Foto: shutterstock/Liu zishan

SCIFI nastavlja da bude neverovatan partner i dom za ovu seriju”, izjavili su izvršni producenti Din Devlin i Džonatan Glasner.

Prva sezona serija po prvi put pored filmske ekipe iz Srbije ima i veoma brojnu ekipu glumaca iz Srbije i regiona, što je retkost za američku produkciju.

Pored Pavla Jerinića i Tiane Upčeve koji su među glavnim glumcima serije, u ostvarenju The Ark uloge tumače: Tamara Radovanović (kao Jelena Griff), Ana Sofrenović (kapetan Samantha Lester), Jelena Moore (Stela Cogner), Milo? Cvetković (Sasha Novak), Dominik Čičak (Harris Beckner), Tanasije Ćakić (Florian Rupnik), kao i glumci koji žive i rade u Srbiji: Jessica Yemi (Naomi Spencer) i Steven Moore (William Mulchany). “Uspeh serije “The Ark” je još jedan primer ispunjenja obećanja da ćemo obezbediti širok spektar kvalitetnih serija u našoj redovnoj, kablovskoj i striming ponudi” izjavila je Liza Kaz, predsednica igranog programa NBCUniversal televizije i striminga.

“Odlazak u svemir sa Dinom i Džonatanom je zaista bilo putovanje koje vredi i mi smo izuzetno uzbuđeni zbog toga kako će se ova vanzemaljska avantura nastaviti u drugoj sezoni” kazala je Kaz. Kreirana od strane Dina Devlina, serija “The Ark” se odvija 100 godina u budućnosti kada su počele misije planetarne kolonizacije kao neophodnost da se obezbedi opstanak ljudske rase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: