"Prljava i sramotna muška fantazija": Oštre kritike na dugo čekanu seriju sa Lili Rouz Dep

Ovogodišnji festival u Kanu je imao brojne premijere, a među njima se izdvojila dugo čekana serija Idol.

Kultura

Izvor: Tportal

Sreda, 24.05.2023.

08:26

Foto: Profimedia

U ovom projektu od kog se zaista mnogo očekivalo, glumila je i Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa, međutim, kritičari nisu bili preterano blagonakloni prema celoj seriji.

Pored Lili, jednu od glavnih uloga igra The Weeknd, a upravo su zajednčke scene muzičara i Depove ćerke naišle na veliki broj kritika.

Ova serija je nazvana prljavom muškom fantazijom, a scene seksa ovo dvoje glumaca su opisane kao sramotne. Zanimljivo je da seriju potpisuje tvorac Euforije Sem Levinson, pa je i to jedan od razloga zašto se od ove serije očekivalo mnogo toga.

Serija prati jednu mladu pop zvezdu koja počinje vezu sa misterioznim vlasnikom noćnog kluba, a zasada su kritike jako loše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: