Izašao trejler za novi film Vesa Andersona: "Pola Holivuda učestvuje u njemu" VIDEO

Objavljen je prvi trejčer za dugoočekivani novi film legendarnog redatelja Vesa Andersona, "Asteroid City", i odmah je postao veliki hit na jutjubu. U roku od jednog dana trejler je skupio više od 7,5 miliona pregleda i na hiljade komentara, a ljudi su uglavnom oduševljeni viđenim.

Kultura

Izvor: index.hr

Subota, 01.04.2023.

09:32

Izašao trejler za novi film Vesa Andersona:
Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Pre svega valja naglasiti kako je Anderson za ovaj film okupio holivudski krem de la krem, uglavnom sve takozvane glumce sa A-liste. U filmu glume Tom Henks, Skarlet Johanson. Edvard Norton, Tilda Svinton, ,argot Robi, Džef Goldblum i mnogi drugi poznati glumci.

Ljubitelji Andersonovih filmova odmah su uočili kako je i ovaj film odradio u svom veoma prepoznatljivom stilu, a to su zaključili i brojni korisnici jutjuba koji su komentarisali trejler.

"Samo Ves Anderson može da okupi ovakvu glumačku ekipu na jednom mestu", "Ima toliko A-listera da u trejler nisu stali Margot Robi i Ed Norton", "Kad misliš da je Ves Anderson došao do vrhunca, on napravi ovo"

Radnja filma odvija se u izmišljenom američkom pustinjskom gradiću oko 1955. godine, a prati oca četvero dece koji ih vozi u posetu dedi. Putem mu se pokvari automobil u Asteroid City-u i prisiljeni su tamo ostati. U gradu upoznaju brojne ljude, prilikom čega se događaju čudne stari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: