Hju Grant otkrio koji film bi voleo da nikada nije snimio VIDEO

Legendarni glumac Hju Grant je tokom gostovanja u emisiji "The Late Late Show With James Corden" otkrio koji film bi voleo da nikada nije snimio.

Kultura

Izvor: klix.ba

Petak, 31.03.2023.

09:32

Hju Grant otkrio koji film bi voleo da nikada nije snimio VIDEO
Foto: Fred Duval/Shutterstock

U emisiji je, pored njega, gostovao i glumac Kris Pajn. Učestvovali su u zabavnoj igri. U jednom trenutku Grant je dobio zadatak da pojede pitu od crva i majoneza ili da navede koji film bi voleo da izbriše sa svoje IMDB stranice.

"Mogu reći da sam loš, ali ne mogu da omalovažim ostale divne kolege koje su radile sa mnom na mnogim filmovima. U dilemi sam...", rekao je.

Kris i Džejms su ipak uspeli da ga nagovore da kaže koji mu se film ne dopada. Reč je o "The Lady and the Highwayman" iz 1988. u kojem je glumio lorda Lucijusa.

"Trebalo je da izgledam seksepilno. Međutim, film je bio niskobužetan. Izgledao sam katastrofalno. Loša perika, loš šešir. Izvinjavam se svim divnim kolegama koje sam možda uvredio", naveo je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: