Posle 12. sezone – kraj

Kultna HBO-ova serija došla je do svog kraja, nakon 12 godina emitovanja.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:  EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

HBO-ova serija "Obuzdajte svoj entuzijazam" možda se bliži kraju nakon 12 sezona, nakon što su dva producenta na društvenim mrežama nagovestila da su zauvek prekinula snimanje. Prema, sada već izbrisanom tvitu producenta Džona Hejmana, ekipa je završila „snimanje poslednje scene poslednje epizode ​​poslednje sezone“.

U svom izbrisanom tvitu, Hejman je objavio fotografiju Larija Dejvida kako gleda u monitor koji prikazuje navodnu poslednju scenu. Izgleda da Lari sedi u avionu pored Džej-Bi-ja Smouva, koji igra Leona, što, prema GK-u, podseća na finale osme sezone, kada dugogodišnji prijatelji napuštaju SAD i u šetnji su po Parizu.

Režiser i izvršni producent Robert B. Vajd je takođe nagovestio kraj serije u utorak, napisavši: "Prvi dan: mart 1998. Poslednji dan: 27. mart 2023. Ovih 25 godina je prošlo. Hvala, Lari Dejvide“.

"Jedina osoba na planeti koja ne misli da će smisliti još dobrih ideja"

Poznato je da popularna humoristična serija pravi velike pauze između sezona. Jednom je bila pauza od šest godina, pre devete sezone 2018. Od tada, serija je ostala dosledna objavljivanju nove sezone svake dve godine.

Izvori su za Varajeti rekli da Davidov trenutni ugovor sa HBO-om ističe ove godine, a da bi nastavio sa Curb Iour Enthusiasm, David bi morao da potpiše novi ugovor sa mrežom.

"Kada se prijavite za sezonu Curba, prijavljujete se za poslednju sezonu Curba. I konačno sam shvatio zašto. To je zato što kada Lari radi sezonu, on stavlja svaku ideju koja mu se zaista sviđa u nju. Dakle, na kraju sezone postoji ova rupa, nema pojma da mu se više sviđa, pa kako bi mogao da uradi još jednu sezonu? On je jedina osoba na planeti koja ne misli da će smisliti još neke dobre ideje“, rekao je producent Džef Šafer za Indi vajer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu