Bela Remzi nije dobila ulogu jer nije dovoljno lepa? VIDEO

Bela Remzi ove je godine stekla svetsku slavu zahvaljujući svojoj glavnoj ulozi u "The Last of Us". Glumica, koja se izjasnila kao nebinarna, odigrala je lik Eli u HBO-ovoj hit seriji i dobila pohvale obožavalaca širom sveta.

Kultura

Izvor: index.hr

Utorak, 28.03.2023.

12:29

Bela Remzi nije dobila ulogu jer nije dovoljno lepa? VIDEO
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Iako ima samo 19 godina, ona je već glumila u nizu popularnih serija, uključujući "Igru prestola", u kojoj je glumila Ledi Lijanu Mormont kada je imala 13 godina. Međutim, Bela je jednom prilikom otkrila da je bila odbijena za jednu ulogu zbog svoga izgleda.

"Na jednoj od mojih prvih audicija rekli su mi da sam se reditelju jako svidela, ali nisam dobila ulogu jer nisam imala 'holivudski izgled'. To je mi je uvek bilo zanimljivo", izjavila je Bela, a ova je njena izjava postala viralna poslednjih dana.

"Zamisli imaš šest ili sedam godina i neko ti to kaže", "Kao prvo, ona je predivna. Kao drugo, ima talenat za razliku od većine 'holivudskih lepotica'", "Kad sam bila dete htela sam da postanem glumica, ali shvatila sam da nisam dovoljno lepa za njihove standarde", samo su neke od reakcija korisnika na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: