Denzel Vošington se pridružuje ekipi filma "Gladijator 2"?

Dvostruki dobitnik Oskara, Denzel Vošington, u pregovorima je da se priključi Pol Meskalu u novom filmu oskarovca Ridlija Skota.

Kultura

Izvor: IGN Adria

Utorak, 21.03.2023.

14:25

Denzel Vošington se pridružuje ekipi filma
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Prema izveštaju Deadlinea, Skot i Paramount Pictures CEO i predsednik Brajan Robins prišli su Vošingtonu sa ponudom za veliku ulogu koja još nije objavljena, i nisu bili sigurni da li će je prihvatiti. Međutim, izvori bliski razvojnom timu rekli su da je Denzel uzbuđen nakon čitanja scenarija i uloge koju je za njega kreirao Skot, koja je dovela do sastanka između dvojice velikana. Ovo će biti prva saradnja Denzela Vošingtona i Ridlija Skota od filma American Gangster (2007).

Gladijator 2 je nastavak koji prati odraslog Lucijusa na njegovom putu da postane imperator.

Denzelovi pregovori da glumi u filmu Gladijator 2 dolaze nakon vesti da će Bari Kigan verovatno igrati imperatora Geta.

Kada je izašao 2000. godine, Gladijator je zaradio preko 460 miliona dolara širom sveta i osvojio pet Oskara. Gladijator 2 će se pojaviti u bioskopima 22. novembra 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: