Najstrašniji film na Netfliksu? Fanovi preplašeni: "Plakala sam, srce mi još lupa" VIDEO

Gledaoci Netfliksa priznali su da "nisu mogli da dišu" nakon gledanja zombi horor filma #Alive.

Kultura

Izvor: index.hr

Nedelja, 19.03.2023.

12:06

Najstrašniji film na Netfliksu? Fanovi preplašeni:
Foto: Profimedia

#Alive je južnokorejski zombi film koji priča o tome šta se sve može dogoditi nakon što počne zombi apokalipsa dok živite sami kod kuće, u stanu i nemate gde da odete.

Film je režirao Čo Il-hiung, a radnja se vrti oko strimera videoigara Oh Joon-wooa (Yoo Ah-in) iz Seula, koji se bori za preživljavanje kada zombiji napadnu njegov stan.

"Jezivi virus hara gradom, a usamljeni čovek ostaje zaključan u svom stanu. Digitalno odsečen od traženja pomoći, očajnički pokušava da pronađe izlaz", piše u sinopsisu filma.

Alive je globalno objavljen na Netfliksu u septembru 2020., ali to nije sprečilo ljubitelje horora da ga otkriju i popularizuju godinama kasnije.

Film oduševio kritičare

Takođe je dobio uglavnom pozitivne kritike i ima ocenu od 88 odsto na Rotten Tomatoesu.

Jedan impresionirani gledalac napisao je na Tviteru: "Netfliks bi trebalo da doda upozorenje 'emocionalni rolerkoster' pre filma."

"Srce mi još uvek lupa. Plakala sam, smejala se, toliko sam se bojala za likove", složila se komentatorka.

"Ako vam treba dobar strašan film, verujte mi, pogledajte #Alive. Neverovatan je, obećavam!" napisao je treći korisnik.

"Gledali smo Alive na Netfliksu i to je jedini film o zombijima koji me je ikada preplašio, nisam mogao da dišem prvih 20 minuta", priznao je četvrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: