Tajna je otkrivena: Ovako nastaju zvukovi čudovišta u seriji The Last of Us VIDEO

Objavljeni su snimci glumaca koji daju glasove "klikerima" (zombi čudovištima) u hit seriji The Last of Us i vrlo brzo su postali viralni. Otkriveno je da su glumci stvarali zvukove zombi čudovišta u seriji, a ljudi su oduševljeni jer su mnogi mislili da su zvukovi stvoreni pomoću tehnologije.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 17.03.2023.

21:28

Tajna je otkrivena: Ovako nastaju zvukovi čudovišta u seriji The Last of Us VIDEO
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Čim je serija počela sa emitovanjem na HBO Max-u, gledaoci su bili oduševljeni, a posebno su ih oduševila čudovišta. Kreatori su najavili da bi u drugoj sezoni moglo biti više različitih čudovišta. Ovo je video iza kulisa koji je pokazuje kako nastaju zvukovi. Oduševio je mnoge i skupio milione pregleda. Prva sezona serije završila se prošlog vikenda nakon devet epizoda, a gledaoci su zadovoljni radom kreatora. Serija je, inače, snimljena prema istoimenoj video-igri.

HBO-ova serija srušila je i vlastiti rekord gledanosti. Finale serije gledalo je 8,2 miliona ljudi, a rezultat je još impresivniji ako uzmemo u obzir da je objavljeno u vreme televizijskog prenosa ovogodišnje dodele Oscara. Time je serija gotovo udvostručila broj gledaoca premijerne epizode, koju je gledalo 4,7 miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: