Stiven King ima zamerku: Uočio jasnu nelogičnost u trećoj epizodi serije "The Last of Us"

Slavni američki pisac Stiven King primetio je zanimljiv detalj u poslednjoj epizodi hit serije koja se prikazuje na HBO-u, The Last of Us.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 02.02.2023.

09:26

Stiven King ima zamerku: Uočio jasnu nelogičnost u trećoj epizodi serije
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

U epizodi zvanoj Long, Long Time, koju mnogi fanovi hvale zbog veoma emotivne priče likova Bila i Frenka, King je uočio nepravilnosti oko geografskog položaja.

Naime, serija se na početku odvija u Bostonu u Novoj Engleskoj, u saveznoj državi Masačusets, odakle je King rodom, a treća epizoda se odvija, kako je posebno naglašeno u seriji, 16 kilometara zapadno od Bostona. King je istakao kako krajolik iz serije nikako ne odgovara stvarnom krajoliku koji se nalazi 16 kilometara od Bostona.

"Treća epizoda serije The Last of Us. Zar ćete mi stvarno reći da se ta epizoda snimala 16 kilometara zapadno od Bostona", pitao je King na Twitteru a njegovu je objavu vrlo brzo lajkovao velik broj korisnika. Bilo je i mnogo komentara. Mnogi stanovnici te regije ili poznavaoci geografije istakli su kako takav planinski, stenovit i pomalo divlji krajolik ne postoji u tom delu Masačusetsa. I pored toga, King je podelio i sveukupni dojam i kaže kako mu je serija bez obzira na sve odlična.

"Inače, serija mi je odlična. Samo kažem", napisao je King.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: