Potvrđeno: Nastavak filma Betmen stiže nam ranije nego što smo očekivali

Studio Warner Bros. potvrdio je datum izlaska nastavka filma Betmen, s Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Betmen i Patinson su prošle godine oduševili kritiku i publiku, a Kolin Farel, Zoi Kravic i Pol Dejno na sličan su način hvaljeni za "iznošenje" svojih kultnih likova. Sada je Warner Bros. potvrdio da stiže i nastavak, ali fanovi će na isti morati da sačekaju.

Džejms Gan je potvrdio da će Betmen II stići u bioskope 3. oktobra 2025. godine, a to je otkrio tokom opsežnog pregleda onoga što DC planira u sledećih nekoliko godina.

Variety izveštava da će Džejms Gan odabrati novog glumca za Betmena u svom glavnom filmu DC Extended Universea pod nazivom "The Brave and the Bold", koji će se fokusirati na priču o Betmenu i Robinu. Reditelj Met Rivs nedavno je razgovarao sa Džejmsom Ganom kako bi utvrdio da li se njihovi narativi poklapaju.

"Zapravo bismo morali da se sastanemo u sledećih nekoliko nedelja kako bismo razgovarali o svemu. Gledajte, uzbuđen sam što ću čuti što će učiniti. BatVerse, kao što su rekli Džejms i Piter Safran, neka je posebna stvar koju nam dopuštaju", rekao je za Collider.

Gan je potvrdio sve DC filmove koji će tek biti objavljeni - Shazam! Fury Of The Gods, The Flash, Blue Beetle i Aquaman and The Lost Kingdom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu