Poznato ko će glumiti Majkla Džeksona u predstojećoj biografiji

Džafar Džekson je dobio ulogu svog pokojnog strica, Majkla Džeksona, u predstojećem biografskom filmu koji će dokumentovati pevačev život.

Kultura

Izvor: telegraf.rs

Utorak, 31.01.2023.

11:27

Poznato ko će glumiti Majkla Džeksona u predstojećoj biografiji
Foto: Shutterstock/Vicki L. Miller

Džafar, koji je sin Džeksonovog brata, Džermejna, najavljen je kao deo glumačke ekipe filma. Antoan Fukua, koji je režira biografski film, pod nazivom "Majkl", rekao je da je "ponosan što može da najavi Džafara kao Majkla, i da je u pitanju filmski događaj koji istražuje putovanje čoveka koji je postao kralj popa".

Datum izlaska filma "Majkl" još nije objavljen, ali Fukua je napisao da "dolazi uskoro".

U najavnom postu Džafar rekreira Džeksonovu prepoznatljivu koreografiju dok nosi zaštitni znak kralja popa - fedora šešir. Džafar peva od 12. godine, a svoj prvi originalni singl "Got Me Singing" objavio je 2019. Govoreći o ulozi, koja označava njegovu prvu veliku glumačku ulogu, u svom postu na društvenim mrežama Džafar je napisao:

"Počastvovan sam što mogu da oživim priču mog strica Majkla. Za sve fanove širom sveta, vidimo se uskoro.” U izjavi za Variety, majka Majkla Džeksona je rekla da će Džafar glumiti kralja popa".

"Tako je divno videti ga kako nastavlja Džeksonovo nasleđe zabavljača i izvođača", rekla je majka Majkla Džeksona,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: