Zvezda Game of Thrones-a odbija da gleda nastavak serije: "Oprostite mi, ali ne mogu"

Glumica Emilija Klark, najpoznatija po ulozi Deneris Targerijan u sada već kultnoj seriji "Game of Thrones", otkrila je u nedavnom intervjuu da ne želi da gleda " House of the Dragon", prednastavak te serije.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 23.01.2023.

10:12

Zvezda Game of Thrones-a odbija da gleda nastavak serije:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

"Ja to jednostavno ne mogu gledati. Prečudno mi je i neobično", rekla je Emilija u razgovoru za Variety i potom pojasnila zašto.

"Ne mogu. Oprostite mi, čudno mi je da gledam to. Drago mi je da je serija snimljena i da je pokupila nagrade, ali ja ne mogu... Zaista ne mogu da je gledam. To vam je kao da vas neko pozove na godišnjicu mature koja nije vaša, eto takav je osećaj", rekla je Klark.
Emilija je za svoju ulogu u "Game of Thrones" nominovana za četiri Emi nagrade i tri nagrade Critics' Choice Awards, dok je "House of the Dragon" dobio nominaciju za najbolju dramu na dodeli Zlatnih globusa.

"House of the Dragon" je jedna od najgledanijih serija u istoriji HBO-a, a samo pilot-epizodu pogledalo je 9,9 miliona ljudi u prvoj večeri.

Podsetimo, "House of the Dragon" temelji se na romanu "Fire and Blood" autora Džordža R.R Martina, a radnja se odvija 200 godina pre događaja iz serije Igra prestola. Serija prati početak kraja kuće Targerijan i događaje koji su doveli do građanskog rata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: