Džulija Roberts zaradila 14 miliona dolara za 5 minuta pojavljivanja u filmu

Džulija Roberts zaradila je neverovatnih 14 miliona dolara za 5 minuta pojavljivanja u filmu Valentine's Day iz 2010. godine.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2022.

13:38

Džulija Roberts zaradila 14 miliona dolara za 5 minuta pojavljivanja u filmu
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Roberts se, zajedno s Bredlijem Kuperom, pojavila u jednoj od najupečatljivijih scena u modernoj istoriji romantičnih komedija, a za svoju ulogu zaradila je fascinantnih 2.8 miliona dolara po minutu provedenog na ekranu, odnosno 12 hiljada dolara po izgovorenoj reči.

Slavna glumica dobila je 3 miliona dolara unapred za svoju ulogu kapetanke Kejt Hazeltin, a ostalih 11 zaradila je jer je sa studijem New Line Cinema potpisala ugovor koji joj je omogućio da dobije tri odsto ukupne zarade filma.

Uprkos dobroj zaradi na bioskopskim blagajnama, film nije dobio najbolje kritike. Tako na Rotten Tomatoesu ima 18 odsto pozitivnih ocena kritike i 47 odsto pozitivnih ocena publike.

"U nizu povezanih priča razni stanovnici Los Anđelesa prolaze ljubavne uspone i padove tokom jednog dana. Kako praznici napreduju, oni doživljavaju prve dejtove, mladenačke zaljubljenosti i veze sa starim ljubavnicama", glasi sinopsis filma, u kojem još glume Džesika Alba, Kati Bejts, Džesika Bil, Bredli Kuper, Džejmi Foks, Dženifer Garner, En Hatavej i Ešton Kučer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: