Šarliz Teron je znala da će njen film doživeti potpuni fijasko: "Jadna ja"

Glumica Šarliz Teron progovorila je o jednom od svojih filmova za koji je od početka znala da će biti promašaj.

Kultura

Izvor: index.hr

Subota, 10.12.2022.

10:09

Šarliz Teron je znala da će njen film doživeti potpuni fijasko:
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Teron je 2005. godine preuzela stalnu ulogu u vrlo popularnom sitkomu Arrested Development kao devojka Majkla Blata Rita. Taj nastup gledaoci verovatno nisu očekivali, međutim pokazalo se da je postojao razlog za njeno pojavljivanje u humorističnoj seriji Mičela Harvica, jer je to zapravo bila nadoknada za još jedan projekat te godine za koji je znala da će propasti.

"Jako mi se svidela ta serija, a ovo će zvučati tako 'jadna ja', ali osećam se kao da ponekad kao žene imamo jednu priliku i znala sam da će Aeon Flux propasti. Znala sam to od početka, zato sam napravila Arrested Development", kazala je.

Finansijski i kritičarski fijasko

Aeon Flux je naučno-fantastični akcioni film temeljen na istoimenoj MTV-evoj seriji, koji je zaradio samo 52.3 miliona dolara u odnosu na budžet od 62 miliona dolara, a kritičari su ga takođe pokopali. Teron glumi naslovnu ratnicu, koja je članica podzemne pobunjeničke organizacije zvane Monicans.

"Ne znam da li imala odgovore kako to može da se popravi, ali sam definitivno znala da smo u nevolji. Nisam bila producentkinja na tom naslovu i nisam imala iskustva da kažem ono što verujem da Tom Kruz govori zadnjih 20 godina, a to je: 'Dosta ovoga, uzmi još četiri pisca i hajde da shvatimo to'", rekla je Teron.

"Umesto toga, rekla sam: 'O Bože, samo moram da preživim ovaj dan, imam bronhitis, ali nastavimo da snimamo'. Sada zamišljam sve te muške glumce kako govore: 'Zaustavi produkciju na šest meseci.' I niko mi nije rekao da je to opcija", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: