"Kokainski medved" – istinita priča o medvedu koji je progutao kesu kokaina

U trejleru koji je upravo objavljen, već iz prvih kadrova je jasno da životinja nije sva svoja – prikazana je izbezumljena kako reži, prevrće se na leđa, ludo juri duž puta ili se divi leptirima.

Kultura

Izvor: klix.ba

Petak, 02.12.2022.

08:22

Foto: Profimedia

Ako ste mislili da ste sve videli kada su filmovi u pitanju, verovatno se varate. Stigao je trejler za najnoviji film, u pitanju je neverovatna priča o medvedu koji je progutao kesu kokaina.

Film "Kokainski medved" prvi put je najavljen u proleće ove godine, a zasnovan je na stvarnoj priči o crnom medvedu koji je 1985. godine naišao na kesu sa 30 kilograma kokaina i progutao je.

Zalutala torba, vredna 15 miliona dolara, završila je u njegovim šapama u severnoj Džordžiji nakon što ju je iz aviona bacio osuđeni krijumčar droge.

U bizarnom trejleru koji je upravo objavljen, već iz prvih kadrova je jasno da životinja nije sva svoja – prikazana je sa izbezumljena kako reži, prevrće se na leđa, ludo juri duž puta ili se divi leptirima. Uloge su Keri Rasel, O'Ši Džekson mlađi, Džesi Tajler Ferguson i drugi, dok bi ovo trebalo da bude i poslednji film u kome se pojavljuje pokojni glumac Rej Liota.

Nažalost, za one koji se pitaju kako je medved završio u stvarnom životu, vest nije lepa. Životinja je uginula, a medicinski veštak je utvrdio da je medved patio od krvarenja u mozgu, otkazivanja bubrega, srca i pluća, što je značilo da je mnogo patio.

Ipak, sudeći po rečima rediteljke Elizabet Benks, njen film bi trebalo da bude prilika za one koji žele da se dobro provedu, ali sa dozom straha. Kako je istakla, inspiraciju je crpila iz horor klasika "Čeljusti", a sudeći po reakcijama gledalaca, mnogi jedva čekaju da ga pogledaju.

Premijera filma, ako sve bude po planu, najavljena je za kraj februara 2023. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: