Henri Kavil izlazi iz serije "The Witcher", fanovi besni zamenom: "Najveći promašaj ikada" FOTO

Uoči treće sezone Netfliksove serije "The Witcher" stigla je potvrda da će se snimati i četvra sezona, ali bez glumca Henrija Kavila, koji je igrao glavnu ulogu Geralta od Rivije. Poznato je i ko će ga zameniti.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 30.10.2022.

15:19

Henri Kavil izlazi iz serije
Foto: Profimedia

Glavnu ulogu u seriji će preuzeti Lijam Hemsvort, glumac koga većina pamti iz serija filmova "Igre gladi" ili možda kao brata popularnog Tora, Krisa Hemsvorta.
Povodom ove velike promene oglasili su i Kavil i Hemsvort na svojim Instagram profilima.

Kavil je izjavio kako je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama"; ali je potvrdio da će medaljon i mačeve definitivno odložiti sa strane.

"Umesto mene, sjajan gospodin Lijam Hemsvort preuzeće plašt Belog vuka. Poput najvećih likova iz knjiga, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom igrajući Geralta i s entuzijazmom gledam na Lajamovu interpretaciju ovog najfascinantnijeg čoveka. Dragi gospodine Lijam, ovaj lik ima prekrasnu dubinu, uživajte u ronjenju i posmatranju onoga što pronađete", rekao je Kavil.
Hemsvort se takođe oglasio na Instagramu i objavio da je i ranije bio obožavalac "Witchera", ali i Kavila. Poručio je da jedva čeka da igra Geralta iako je svestan da mora da ispuni velika očekivanja.

"Henri Kavil je bio neverovatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde i dopušta mi da preuzmem mačeve Belog vuka u sledećem poglavlju njegove avanture. Henri, godinama sam tvoj obožavatelj i nadahnulo me ono što si doneo ovom voljenom liku. Možda moram da ispunim velika očekivanja, ali uistinu sam uzbuđen što ću zakoračiti u svet The Witchera."
Ova velika odluka i promena je naljutila brojne fanove, pa su maltene svi jednoglasno rekli da će bojkotovati seriju dok ne vrate Kavila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: