U Beogradu se snima film o slavnom pevaču: "Seks, droga, rokenrol"

Film "Bolji čovek", koji govori o životu pevača Robija Vilijamsa, snima se u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

13:26

U Beogradu se snima film o slavnom pevaču:
Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL

Muzička zvezda igra samog sebe u ovom biografskom ostvarenju, ali u Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima.

Engleski glumac rođen je u Česterfildu, najpoznatiji je u Velikoj Britaniji i SAD po ulozi Aleksa Delarža u predstavi "Paklena pomorandža", a pojavljivao se i u filmu "Kingsman" i seriji "Lovci". U maju 2022. objavljeno je da je Dejvis dobio ulogu britanskog pevača Robija Vilijamsa, a film bi trebalo da bude objavljen krajem 2023. godine.
U Beogradu, kako pišu domaći mediji, u studiju u Krnjači, dva dana je snimana scena koncerta slavnog pevača održanog 2003. godine, a na setu je bilo više od 2.000 statista. Kako su ranije pisali mediji širom sveta, popularni pevač je imao velikih problema da pronađe glumca koji će igrati njegovu mlađu inkarnaciju. Kako prenosi San, Robi Vilijams je rekao publici u Rod Lejver areni u Melburnu početkom godine, na koncertu povodom snimanja biografskog filma, da nije siguran u izbor glumca koji će igrati mlađeg njega, ali je potvrdio da će igrati sam sebe.

Mediji su već uspeli da dođu do dela scenarija. Biće u njemu "seksa, droge i rokenrola". Robi je priznao da neće dozvoliti da njegovo četvoro dece i supruga Ajda Fild ikada vide ovaj film.

"Oni neće znati ništa o ovom projektu. Neće smeti da ga vide, jer ću u suprotnom morati da odgovaram za mnogo toga. Ako to ipak urade, ja ću biti kao – ništa od toga se nije dogodilo, to je umetnička sloboda reditelja, nije vam ovo dokumentarac", objasnio je Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: