Bred Pit ima listu glumaca sa kojima više nikad ne bi snimao

Bred Pit kao jedan od najpoznatijih i najcenjenijih holivudskih glumaca današnjice navodno ima malu crnu knjigu glumaca sa kojima će i sa kojim neće više nikada ponovo raditi.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ova vest dolazi od Pitovog kolege iz filma “Brzina metka” Arona Tejlora-Džonsona, koji je za strane medije otkrio da 58-godišnji glumac pažljivo vodi beleške o tome sa kim želi da bude na snimanju za svoj sledeći film.

Tejlor-Džonson je izjavio : "On samo želi da širi pozitvine vibracije i unosi radost u svet, kao i da bude u blizini ljudi koji isto razmišljaju kao on i tu su da se dobro provedu”.

"Kad radite sa mnogim glumcima, kao on, nakon nekog vremena počinjete da pravite beleške u kojim pišete – Definitivno više nikada neću raditi sa ovom osobom. Tako da Bred ima svoju “dobru” listu ali i “lošu” listu.”

Jedna od glumica za koju se veruje da je ime više puta podvučeno na Pitovoj listi dobrih glumica je Sandra Bulok.

Glumica je ove godine glumila sa Bredom Pitom u “Izgubljenom gradu”, a takođe se pojavljuje i u filmu “Bullet Train”. Bred je ranije govorio veoma pohvalno o glumici, rekavši: "Sendi je stara prijateljica i sjajna osoba. Ona je tvrdoglava osoba od koje sam godinama uvek mogao da tražim uslugu ali i činio sam joj zauzvrat”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu