Ludilo udvoje: Ledi Gaga potvrdila glasine VIDEO

Ledi Gaga potvrdila je ono što se već dugo šuška. Naime, ona će se pridružiti ekipi filma "Džoker 2" i deliće kadar sa Hoakinom Finiksom.

Kultura

Izvor: B92, Headliner

Petak, 05.08.2022.

08:19

Ludilo udvoje: Ledi Gaga potvrdila glasine VIDEO
Foto: Profimedia

Nastavak “Džokera”, psihološkog trilera nagrađenog Oskarom, pojaviće se u bioskopima širom sveta 4. oktobra 2024. godine, saopštio je portparol filmske kompanije Voner bros (Warner Bros).

Hoakin Finiks: Od sekte do Oskara, od najveće tuge, do Rivera Juniora

Glavnu ulogu u nastavku “Džoker: Ludilo udvoje” koji će režirati Tod Filips igraće ponovo Hoakin Finiks (47), prenosi Rojters. Finiks je za ulogu Džokera dobio Oskara kao najbolji glumac 2019. godine.

Magazin Varajeti (Variiety), međutim, preneo je da će novi film biti mjuzikl, a glasine da će se u nastavku pojaviti Ledi Gaga u ulozi Harli Kvin potvrdila je i sama pevačica na svom profilu na Tviteru objavivši kratku najavu za film.

Ridlija Skota nije lako impresionirati, ali Hoakin Finiks "može sve"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: