Kijanu Rivs kao Betmen? "Ostvarenje sna"

Kijanu Rivs želi da se pridruži vrlo ekskluzivnoj listi koju čine imena poput Roberta Patinsona, Kristijana Bejla, Džordža Klunija, Bena Afleka, Majkla Kitona i ostalih, i to tako da uskoči u kostim Betmena.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 18.07.2022.

14:26

Kijanu Rivs kao Betmen?
Foto: Profimedia

Rivs je nedavno pozajmio glas za Betmena u filmu "DC League of Super Pets", a novinarki televizije Ekstra rekao je da bi rado pristao i da igra ulogu Betmena ako bi mu to ponudili iz kompanije Vorner bros.

"Volim Betmenov lik. Volim ga u stripovima, u filmovima, tako da mi je bilo super kad sam dobio priliku da pozajmim glas", rekao je Kijanu dodavši da bi mu uloga Betmena bila "ostvarenje sna".

No odmah je napomenuo kako to možda trenutno i nije realno, jer "Robert Patinson obavlja odličan posao". "Možda nekad u budućnosti. Možda kad bude bilo potrebe za nešto starijim Betmenom", dodao je.

Kijanu Rivs ima 57 godina. Ako dobije ulogu Betmena, bio bi jedan među najstarijim glumcima koji su glumili ovog superjunaka. Međutim, ne bi bio i najstariji. Tu bi titulu i dalje zadržao Majkl Kiton, koji prema poslednjim informacijama treba ponovo da glumi Betmena u filmu "The Flash", koji će uskoro stići u bioskope. Kiton ima 70 godina, te će samim tim biti i najstariji Betmen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: