Nepoznata žena iz Marvelovog filma konkurencija glavnom glumcu: "Dajte joj Oskara" VIDEO

Pored Elizabet Olsen, Rejčel Makadams, Džona Krasinskog i Benedikta Kamberbača, u filmu "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" jedna žena privukla je svu pažnju na sebe pojavljivanjem u samo jednoj sceni.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 01.07.2022.

09:02

Nepoznata žena iz Marvelovog filma konkurencija glavnom glumcu:
Foto: Profimedia

Gotovo na početku novog filma gledaoci su uočili ženu, čiji identitet još nije potvrđen, kako sedi iza Stivena Strejndža (Benedikt Kamberbač) na venčanju Kristin Palmer (Rejčel Makadams).

Dok Strejndž ćaska sa Nikom Vestom (Majkl Stalbarg), mnogima je pažnju privukla statistkinja koja je bila u tom kadru. Naime, ona se pretvarala da razgovara s nekim van opsega kamere, a zatim je gledala svuda oko sebe i pravila grimase. Svim snagama se trudila da ne pogleda u kameru.
@chaaarlesweber THIS is how you be an Extra #doctorstrange #multiverseofmadness #mom ♬ original sound - Charles Weber
Ovaj isečak iz filma ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama i mnogi se pitaju ko je žena koja je, kako pišu, "imala performans svog života".

Tviter je pun šaljivih komentara o "novoj zvezdi".

"Agent joj je rekao da je ovo uloga njenog života i ona se potrudila", "Ona je zvezda", "Dajte joj Oskara, zaslužila ga je", "Ona je zapravo glavni lik", "Njoj treba sopstveni Disney+ show", neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: