Delimo karte za novi animirani film "Baz Svetlosni"

"Baz Svetlosni" je novi animirani film za sve generacije, za čiju projekciju u MTS Dvorani (bivša Kombank dvorana) u nedelju 26. juna delimo 2x2 karte.

Izvor: B92
Podeli
Foto: MegaCom Film Promo
Foto: MegaCom Film Promo

Podelili smo karte za ovu projekciju, pratite B92.net za slične akcije.

Svaki filmofil voli crtane junake — nekoga kome se treba diviti, nekoga za koga će navijati. Heroji prevazilaze nepremostive prepreke da bi spasili svet. A najbolji junaci — oni koji žive dugo nakon što su njihovi filmovi izašli na veliko platno, imaju mane i strahove, ali su najhrabriji junaci koje znam, upravo takav je Baz Svetlosni koji je u svojoj samostalnoj animaciji trenutno u bioskopima širom zemlje

Baz Svetlosni je heroj—u stvari, on je vrsta fenomena na velikom ekranu koji je inspirisao uspešnu liniju igračaka. Takvog su ga zamislili filmski stvaraoci iz Piksara 1995. godine, kada su kreirali lik za igrani film „Priča o igračkama“. Baz je samouveren, odan i uspešan svemirski rendžer: „Uživa u uzbuđenju zbog avanture po galaksiji, uspešno završavajući misije sa svojom prijateljicom i mentorkom, komandantom Ališom Hotorn“, kaže Angus Meklejn, reditelj animacije.

Ališa Hotorn, Bazova dugogodišnja komandantkinja, je svemirski rendžer i prijateljica. „Ona je vešta, kompetentna i čovek je od poverenja“, kaže producent animacije Galin Susman. „Ulaže u ljude, podučava regrute i dočekuje početnike u akciji, dok Baz jednostavno nema strpljenja”.

Izi Hotorn je nestrpljivi vođa, volonterskog tima kadeta koji se obučavaju da postanu zaštitnici društva u nastajanju koje se stvorilo na planeti. Izi sanja da postane svemirski rendžer poput svoje bake Ališe - ali to je lakše reći nego učiniti: Izi ima tajnu koja joj stoji na putu.

Soks je poslušni robot pratilac kojeg je Ališa poklonjila Bazu s namerom da mu olakša tokom svemirskog odsustva. Sok postoji da bi usrećio Baza, takođe je sposoban da stvori beli šum i si da razreši komplikovane proračune.

Priča o prijateljstvu, radoznalosti, istraživanju nepoznatog i nostalgiji trenutno na velikom platnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu